Tuotemyynti

Liikkeessämme myynnissä olevat tuotteet. Hinnat sis. Alv 24%

Peclavus kosteuttavat jalkavoiteet

Hinta 16,00 € / kpl

Peclavus PODOcare
Erittäin kuivalle ja halkeilevalle iholle.

Peclavus PODOmed
Kuivan, paksuuntuneen ja kovettuneen ihon hoitoon.

Peclavus PODOdiabetic
Herkälle, kuivalle ja sarveistuneelle iholle.

Mills Lampaanvilla

Varvasvälihautumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä nivelpintojen suojaamiseen. Soveltuu erityisesti ihon hautumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Lampaanvilla imee tehokkaasti kosteutta, pitää ihon pinnan kuivana ja auttaa ihoa pysymään ehjänä. Mills lampaanvilla on pitkäkuituista, hyvin pehmeää ja erikoispuhdistettua, lanoliinitonta villaa. Lampaanvilla soveltuu erityisesti diabeetikoille, reumaatikoille ja psoriaatikoille.

Hinta 7,00 € / pakkaus

Mills Huoparengas

Suojaa ihoa hankaukselta ja lievittää kipua liikkuessa. Vähentää känsään ja syylään kohdistuvaa painetta. 10 kappaleen pakkaus.

Hinta 10,00 € / pakkaus

Mills Suojaputki

Ehkäisee ihon hiertymiä ja vähentää painetta varpaissa. Geelipinta lievittää kipua ja hoitaa hiertynyttä ihoa. Kokovaihtoehdot s,m ja l. 10 cm suojaputki, jonka voi leikata maksimissaan neljään pienempään palaan.

Hinta 10,00 € / pakkaus

Mills Varvaskampa

Varvaskampa 2 kpl varpaiden erottamiseen. Suojaa varpaiden välistä ihoa ja varpaiden nivelpintoja. Pehmeää ja huokoista vaahtomuovia, kestää pari pesukertaa.

Hinta 5,00 € / pakkaus

 

Teepuuöljy

Aseptinen ja ihoa rauhoittava 100% eteerinen öljy. voidaan käyttää sellaisenaan infektoituneen kynnen, kuten sienikynnen hoitoon tai jalkakylpyveteen. Rauhoittaa kutiavaa ihoa.

Hinta 17,00 € / kpl

Harjoittelupallot, erilaisia

Jalkahierontapallo plantaarifaskiitin eli jalkapohjan kalvojänteen kiputilan hierontaan.

Hinta 15,00 € / kpl

Camille Halkeamavoide

Camille halkeamavoide Rasvainen voide kuivalle ja halkeilevalle käsien ja jalkojen iholle. Täyteläiset kamomillan ainesosat estävät ihon kuivumista ja halkeilua.

Hinta 18,60 € / kpl

Synteettinen Hohkakivi

Käytetään sarveistuneen ihon poistoon kostealta iholta suihkun tai jalkakylvyn yhteydessä. Sarveistunutta ihoa hierotaan pyörivin liikkein.

Hinta 6,00 € / kpl

Camille Kynsiöljy

Kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Keratiini ja biotiini vahvistavat ja hoitavat vaurioitunutta kynttä ja pitävät kynsinauhat pehmeinä. Liuosta tiputetaan pari tippaa kynnelle,josta se levittyy kynsiuurteisiin ja kynnen alle.

Hinta 17,00 € / kpl

 

Snippi Kynsileikkurit

Mills Snippi on suorateräinen laadukas kynsileikkuri joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuote sopii esimerkiksi paksuuntuneiden kynsien itsehoitoon.

Hinta 42,00 € / kpl

Therafirm Tukisukka

Medicool kuituteknologiaa hyödyntävä tukisukka pitää ihon kuivana ja viileänä. Paineluokka 1, hoitopaine 15-20 mm/Hg. Käsinpesu miedolla pesuaineella. Ilmakuivaus. 91% nailonia, 9% spandexia.

Hinta 38,00 € / pari

 

Pufferi

Kynnen pinnan karhentamiseen ja kiillottamiseen. Neljä erilaista käyttökarheutta ja yksi kiillotukseen tarkoitettu pinta.

Hinta 5,00 € / kpl

Mills Geelisukat kantapäille

Kosteuttaa kantapäiden kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Ihoa vasten on ohut geeli, josta vapautuu ihoa hoitavia öljyjä, mm. avokado-,oliivi-ja greipin- siemenöljyä. Avoimen kärjen ansiosta sopivat erikokoisille jaloille. eivätkä aiheuta varvas- välihautumia. Pehmeä ja joustava päällysmateriaali. Käytetään päivittäin 2-3 tunnin ajan. Käsinpesu miedolla saippualla kädenlämpöisessä vedessä. Kosteutus riittää 50 hoitokertaan.

Hinta 33,00 € / pari

 

Comforsil Ihonsuoja

Ihon suojaamiseen, erityisesti sääriluun suojaamiseen. Ehkäisee ihoon kohdistuvaa hankausta. Voidaan pestä käytön jälkeen ja käyttää uudelleen, jopa 25 pesukertaa.

Hinta 26,00 € / kpl

 

Geelituppi

Erittäin ohut varvastuppi. Materiaali on erittäin joustavaa geeliä. Varpaanpäässä on reikä, jotta iho ei haudu. Varvastuppi suojaa ihoa ja pitää esimerkiksi sidosta paikallaan.

Hinta 5,00 € / kpl

 

Lahjakortti

Kaikki liikkeemme palvelut ja tuotteet voi ostaa myös lahjakorttina.

 

Plamisept, desinfektioliuos

Sienikynsien tai jalkasilsan hoidossa omahoitoon kenkien desinfiointiin

28,00 €

Puuvillakäsineet

hinnat 5,00 €

DeoMed- terveysvaikutteiset sukat

hinnat 6,00-9,00 €